De RegiogidsDe Regiogids

Koppejan Waterservice wateronderharders Installatiebedrijf in Kapelle

Korenbloem 4

4421 MG, Kapelle

06-24500292

www.koppejanallround.nl


De voordelen van een waterontharder merk je direct. Geen droge, trekkerige huid na het douchen en heerlijk zachte handdoeken na het wassen. En natuurlijk scheelt het zeer veel schoonmaakwerk. Maar dan heb je wel de juiste waterontharder nodig. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Koppejan Waterservice bieden we je meer dan alleen een passend aanbod voor waterontharders. Zoals onze naam al doet vermoeden hebben wij een uitstekende service hoog in het vaandel staan. In Nederland hebben we in de meeste regio’s te maken met hard water. Zelfs in gebieden met een relatief laag kalkgehalte kun je veel winst behalen met een waterontharder. Het ontharden van water geeft je verschillende voordelen:
  • Apparatuur zoals wasmachines zullen een langere levensduur hebben.
  • Badkamers en wc’s zullen minder gauw aanslag en kalkverontreiniging kennen.
  • Het drinkwater zal lekkerder smaken.
  • Kalkaanslag op glazen, bekers en dergelijke zal zeer sterk verminderd worden.
De werking van een waterontharder geeft je dus meerdere voordelen die niet onderschat mogen worden. Het is echter belangrijk om de juiste keuze hierin te maken. Wij bieden je een divers aanbod aan verschillende waterontharders die allen voldoen aan de hoogste kwaliteit. Welk model het beste bij jouw situatie past, bespreken we graag met je in een persoonlijk gesprek. Ook kun je van ons gedegen advies en een vakkundige installatie verwachten.

Wij zijn de specialist als het gaat om waterontharders.

Neem snel contact op via het contactformulier of bel ons voor meer informatie.

Waterontharders

Wilt u af van de kalkaanslag op de douchedeur, in de waterkoker en op het verwarmingselement in de wasmachine? Denk dan eens aan de aanschaf van een waterontharder.

Onthard water heeft veel voordelen:

  • Het zachte water beschermt apparatuur (geen kalkaanslag op verwarmingselementen)
  • Het water geeft uw wasgoed een natuurlijke zachtheid (makkelijk te strijken)
  • Het water is lekker om te drinken (er komt geen kalklaagje meer op uw kopje thee)

Hoe werkt een waterontharder

Een waterontharder bestaat uit een fles met harsbolletjes waar het leidingwater doorheen loopt en een zoutreservoir.Het leidingwater gaat door de waterontharder, de harsbolletjes binden de kalkdeeltjes uit het water aan zich, het water wat nu uit de ontharder komt is kalkvrij. Als het hars verzadigd is regenereert de ontharder volautomatisch. Dat betekent dat de harsbolletjes gereinigd worden met pekelwater wat uit het zoutreservoir komt. Als de harsbolletjes weer schoon zijn loopt het spoelwater via de riolering weg. Tijdens de spoelfase kunt u gewoon water gebruiken. Bij de simplex modellen gaat het water dan niet door de ontharder waardoor u op dat moment hard water heeft, bij de duplex modellen gaat het water door de tweede fles waardoor u altijd zacht water heeft.

Waarom een Kinetico waterontharder?

Kinetico waterontharders zijn waterdruk gestuurd en onderhoudsvrij. De ontharder is gemaakt van corrosievaste materialen en zeer zuinig met spoelwater en zout. De ontharder regenereert automatisch op volume en daarom zonder gecompliceerde timers, zonder problemen met stroomuitval, zonder elektrische aansluitingen en zonder dure reparaties.
Kinetico heeft vele modellen en daarom een oplossing voor iedere situatie.

Terug naar in