De RegiogidsDe Regiogids

Vertifix Hoogwerkerservice / transport en techniek in Hoogerheide

Buitendreef 5

4631 SV, Hoogerheide

06-46737182

www.vertifix.nl


Vertifix is het juiste adres als je een hoogwerker wil kopen of huren. Je kan bij ons zelfs terecht voor het onderhoud, de reparatie en de keuring van je hoogwerker. We hebben alles onder één dak, dat is wel zo makkelijk. Zo is het bij ons mogelijk om bijvoorbeeld de keuring en het onderhoud van je hoogwerker te combineren. Dat scheelt tijd en geld. Bovendien bieden wij je op maat gemaakte oplossingen, omdat wij alles op één plaats hebben. En Vertifix heeft de nodige expertise van bekende merken in huis, dus je kan bij ons ook terecht voor deskundig advies.

Bij Vertifix kan je terecht voor het kopen, repareren en keuren van je hoogwerker

Bij Vertifix kan je onder andere telescoophoogwerkers en schaarhoogwerkers kopen. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers van merken als Genie, Niftylift en JLG. Vertifix is zelfs officieel dealer van Dutch Crane Factory hoogwerkers. Onze expertise is groot en wij hebben ervaring met alles rondom hoogwerkers. Van het kopen en verhuren van hoogwerkers tot het repareren en keuren ervan. Als het maar met het werken op grote hoogte te maken heeft.

Voor alle soorten werkzaamheden op hoogte heeft Vertifix een hoogwerker

Het kopen van een schaarhoogwerker is aan te raden voor bedrijven die op verschillende hoogtes werken. Er bestaan namelijk schaarhoogwerkers met verschillende lengtes. Dit soort hoogwerker is echter alleen geschikt voor werkzaamheden op plaatsen met een vlakke ondergrond. Voor werkzaamheden op ruwer terrein is het juist aan te raden om een telescoophoogwerker met rupsbanden te kopen. De telescoophoogwerker blijft met zijn rupsbanden namelijk stabieler op ongelijk terrein en zakt niet weg. Er zijn naast deze twee soorten natuurlijk nog meer typen hoogwerker te koop. En omdat wij op maat gemaakte oplossingen bieden, helpen wij je ook aan een hoogwerker voor uitzonderlijke werkzaamheden. Vertifix monteert namelijk ook verschillende soorten hoogwerkers op elk gewenst chassis.

Kom naar ons voor al je hoogwerker-benodigdheden

Voor het kopen, huren, repareren, keuren en onderhouden van je hoogwerker ben je bij ons op de juiste plaats. Of je nu op zoek bent naar een schaarhoogwerker, een telescoophoogwerker of een ander soort hoogwerker. Vraag ons vrijblijvend om deskundig advies en neem contact met ons op per telefoon of per mail.

Terug naar in