De RegiogidsDe Regiogids

Geluk Infra / Grondwerkbedrijf in Den Bommel

Schoolstraat 36

3258 AX, Den Bommel

06-57532452

www.gelukinfra.nl


Geluk Infra kan u van dienst zijn in alle werkzaamheden in de Ondergrondse infra,  GWW, grond, groen en infra. Ook voor het huren van diverse materialen en machines en het leveren van diverse materialen zoals zand, grond en bestratingsmaterialen bent u bij Geluk Infra aan het goede adres. Op deze website proberen wij u een inzicht te geven in de werkzaamheden, diensten en mogelijkheden waarvoor u bij ons terecht kunt. Staat uw situatie of werkzaamheden er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ons uw specifieke situatie, wensen en eisen voor te leggen.  

Over ons

Geluk Infra is een jong bedrijf dat zich bezig houdt met alle werkzaamheden op het gebied van grond, weg en waterbouw. Geluk Infra is in 2014 opgericht en maakt sindsdien een gezonde groei mee.

Onze doelstelling

Onze doelstelling is het leveren van kwaliteit, met gekwalificeerde mensen en het ontzorgen van onze klanten. Wij staan 24/7 voor u klaar. Wij hebben door de jaren heen ook een goede samenwerking opgebouwd met collega-bedrijven zodat wij altijd voldoende mensen en veel materieel voor handen hebben zodat Geluk Infra op vele gebieden een snelle, flexibele en betrouwbare partij is en goed inzetbaar blijft.

Veiligheid

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Geluk Infra.  Al onze medewerkers, onderaannemers en zelfstandigen zijn in het bezit van een VCA-certificaat en dus op de hoogte van veiligheid op en rond het werk, en beschikken over de juiste PBM’s. Tevens worden onze machines en materieel jaarlijks gekeurd.

Terug naar Bestratingen in Beveland

Beveland