De RegiogidsDe Regiogids

The Sandman - Laat het Stralen - straalbedrijf in Yerseke

Krab 3E

4401 PA, Yerseke

06-23420994

www.the-sandman.nl


Straalbedrijf The Sandman... voor alles wat gestraald kan worden, ook RVS-onderdelen: wij laten uw werkstuk stralen. The Sandman is gespecialiseerd in het stralen van auto-onderdelen, boten, elektromotoren en meubelen. Ook kunnen wij uw product van een oppervlakte behandeling voorzien. Omdat elk object anders is, geven wij advies op maat. Wij werken met:
  • Milieuvriendelijke producten
  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Ophaal en brengservice
  • Flexibele werktijden
Oh ja, straalbedrijf The Sandman werkt voor bedrijven en particulieren.

STRALEN

Zandstralen is een oppervlaktebehandeling van harde materialen waarbij met behulp van een compressor en perslucht gritkorrels tegen een voorwerp worden geblazen om een schuureffect te bereiken. Voorbeelden van gritstralen zijn:
  • Het verwijderen van roest of verf.
  • Het maken van oppervlaktestructuren op bijvoorbeeld glas of brons.
  • Het creëren van afbeeldingen op bijvoorbeeld grafstenen met behulp van sjabloonen.
Om het vrijkomende stof en het grit op te vangen, gebeurt het stralen veelal in speciale straalcabines, waarbij de straler beschermd wordt door een straalpak, laarzen, handschoenen en een overdrukhelm.

RVS PARELSTRALEN

U kunt dan bij ons terecht voor het stralen van RVS en aluminium. Voordelen zijn dat het product een mooie egale finish laag krijgt. Keramisch stralen is geschikt voor onderdelen die een gladde en egale uitstraling nodig hebben zoals bijvoorbeeld RVS aluminium producten. Parelstralen is perfect voor producten met hoge kwaliteitseisen. Kunststof stralen is geschikt om kwetsbare onderdelen te reinigen zonder de ondergrond te beschadigen. Denkt hierbij aan; motoren, vliegtuigonderdelen, carrosserie van auto’s. Parelstralen is een vorm van stralen met zeer kleine glasbolletjes. De behandeling kan worden toegepast op alle materialen zoals roestvrijstraal, aluminium, koper, inox – RVS.

KWALITEIT

Kwaliteit staat natuurlijk hoog in ons vaandel. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is over het eindresultaat. Wij geven dan ook advies op maat door goed af te stemmen en te communiceren met de klant. Ons bedrijf besteed veel aandacht aan het product. Indien het met transport mee gaat, zorgen wij dat u het product in goede staat ontvangt.

Terug naar Straalbedrijf in Beveland

Beveland