De RegiogidsDe Regiogids

Stoffen en Stiksels Handenarbeidartikelen in Hoogerheide

KLM Laan 28

4631 JW, Hoogerheide

0164-767277

www.stoffenenstiksels.nl

info@stoffenenstiksels.nl


Stoffen & Stiksel Handenarbeidartikelen

Jaren terug was handwerken nog tuttig en oubollig maar tegenwoordig is het weer helemaal hip om zelf je unieke creaties te maken en te dragen. Voor mooie stoffen, fournituren en home decoration ben je als echte creatieveling bij Stoffen en Stiksels dan ook aan het juiste adres.

In onze kleurrijke winkel kun je tevens terecht voor het volledige Hoooked assortiment, creatieve cadeau artikelen, een uitgebreide collectie breiwol en haakkatoen, moderne accessoires zoals kussenhoezen en leuke applicaties. Ook voor Home Decoration hebben wij diverse stoffen en materialen om sfeer in uw woning te brengen, zo hebben wij memoborden, vogelhuisjes en andere creatieve pakketten.

En dan is er nog het naaicafé om inspiratie op te doen, vragen te stellen en onder begeleiding de fijne kneepjes van het vak te leren. U bent van harte welkom om te komen haken, breien of naaien.

Ook de allerkleinsten zijn bij Stoffen en Stiksels meer dan welkom. Kinderen van alle leeftijden kunnen in deze vrolijke, gezellige en knusse winkel hun kinderfeestje vieren. Gedurende de hele middag kunnen zij hier creatief bezig zijn, figuren versieren met foam clay of decoupage en met de naaimachine tasjes oppimpen en nog veel meer. Regelmatig bezoeken wij beurzen om zo nieuwe ideeen op te doen, dus hou onze site in de gaten.

Kortom: bij Stoffen en Stiksels kun je terecht voor meer dan stoffen alleen.

Voor een kleine impressie van ons uitgebreide assortiment kijkt u in het menu onder PRODUCTEN. Kunt u niet vinden wat u zoekt ? Vraag het ons gerust.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens gezellig langs.


Terug naar Borduurpakketten in Beveland

Beveland