De RegiogidsDe Regiogids

Taste Culinair Event en Partycatering in Yerseke

Breestraat 52

4401 BR, Yerseke

0113-574100

www.tasteculinair.nl

info@tasteculinair.nl


EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Bastiaan Sinke, eigenaar en chef kok van Taste culinair.
Na de basis geleerd te hebben bij Lunchcafe het Stadhuis en de Stadschuur te Goes, is mijn culinaire kwaliteit en perfectie verder ontwikkelt bij Nolet Reimerswaele te Yerseke. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd en het oog voor kwaliteit. Ons gehele team van Taste Culinair streeft perfectie na, of het nu gaat om een eenvoudige barbeque of een volledig verzorgd feest met culinaire hoogstandjes.
TASTE CULINAIR IS GEVESTIGD TE YERSEKE
Yerseke en omstreken is bij uitstek een omgeving waar de meest verse culinaire ingrediƫnten voor het oprapen liggen. Van oesters, mosselen en kreeft, tot de dagelijkse aanvoer van verse vis bij de vele visgroothandels.
En daarnaast is er natuurlijk ook nog het aanbod van zilte groenten van de schorren en de runderen van de weide in de omgeving. Het werken met de meest verse producten op een moderne manier is dan ook een uitgangspunt van Taste Culinair.
DE SERVICE
De service van Taste Culinair gaat verder dan het bereiden van eten alleen. Denk aan de culinaire invulling van uw feest tot aan de volledige aankleding van een locatie, de verzorging van het entertainment en het bedienen van uw gasten.
Samen met mijn enthousiaste team verzorgen wij uw gelegenheid waarbij uw gasten het middelpunt van onze aandacht zijn en ze culinair verwend worden.
Kortom, voor elke gelegenheid maken wij een culinair evenement op maat.
Heeft u interesse?
Wij maken graag een vrijblijvende off erte die geheel is afgestemd op uw wensen!

Terug naar Bedrijfsfeesten in Beveland

Beveland