De RegiogidsDe Regiogids

Midas Daktechniek in Kruiningen

Zandweg 13

4416 NA, Kruiningen

06-24665858

www.midasdaktechniek.nl


Midas daktechniek is een bedrijf dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Met ruim 30 jaar beroepservaring in huis (vanaf 1977) en een ruime dosering aan kennis kunnen wij u volop van dienst zijn met uw dak. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer, zodat de zekerheid voor een goed dak gewaarborgd is.

Door de ligging van ons land met zijn verschillende weersinvloeden, heeft het dak veel te verduren. Een juiste dakbedekkingsconstructie is daarom van groot belang. De levensduur is ervan afhankelijk. Met onze kennis en uw persoonlijke wensen is het mogelijk een juiste oplossing te vinden.

Onze grootste kracht is wellicht de RENOVATIE van daken, oude dak eraf en nieuw, eventueel met isolatie, er weer op. Voor meer informatie of een afspraak met ons kunt u contact opnemen via de pagina “contact”. Hier kunt u alle gegevens invullen, zodat wij zo snel mogelijk een afspraak met u kunnen maken.

Wij bieden u service op maat als het gaat om het leveren en aanbrengen van dakbeschot, isolatie en dakbedekking in gemodificeerde dakbanen of kunststof folie (EPDM).


Terug naar Bitumineuze Dakbedekking in Beveland

Beveland