De RegiogidsDe Regiogids

Pedicure Praktijk Marianne Sinke in Krabbendijke

Johan Willem Frisostraat 27

4413 CB, Krabbendijke

06-26039291

www.pedicurepraktijkmariannesinke.nl


Mijn naam is Marianne Sinke-Van Manen, gediplomeerd ProVoet-pedicure. In 2021 ben ik gestart als pedicure naast mijn werkzaamheden als medisch secretaresse. Vanuit mijn enthousiasme voor het pedicure vak heb ik besloten om een praktijkruimte aan huis te openen. Deze is gelijkvloers dus ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Het is vaak een moeilijke stap om uw voeten bloot te geven en zeker tegenover een vreemde. Mensen schamen zich voor hun voeten. Een pedicure heeft al zoveel voeten gezien dat ze echt niets meer vreemd vindt. Als eenmaal de stap genomen is om naar de pedicure te gaan wordt dit als zeer prettig ervaren. Na een voetbehandeling loopt men weer op wolken.

De voet is het fundament van het lichaam. Daarom is het belangrijk hier zuinig op te zijn. Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Hierdoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen is daarom van belang.

Als u na het lezen van dit stukje over de drempel bent, trek dan de stoute schoenen aan of juist uit en bel 06- 26 03 92 91.

 

Tot ziens in mijn praktijk!


Terug naar Pedicure in Beveland

Beveland