De RegiogidsDe Regiogids

Meuleman Autoschade in Ouddorp

Stoofweg 10a

3253 MA, Ouddorp

0187-689395

www.meuleman-autoschade.nl


Als u op zoek bent naar een bedrijf voor schadeherstel dan bent u bij  Meuleman Autoschade aan het juiste adres. Wij zijn als autoschadebedrijf gestart in Ouddorp.
Ons motto is vakmanschap en kwaliteit voor een lage prijs.
In ons schadeherstelbedrijf herstellen wij professioneel en vakkundig grote en kleine schades aan personenauto’s, bedrijfswagens, caravans en motoren voor alle verzekeringen en ook voor particulieren. Klanten die via de verzekering hun schade laten maken betalen bij ons geen eigen risico. Wij regelen ook alles met de verzekering zodat u dat zelf niet hoeft te doen.
 
Zolang uw auto bij ons ter reparatie is kan er gebruik gemaakt worden van gratis vervangend vervoer.
 
Wij repareren auto’s volgens juiste reparatietechnieken en maken gebruik van een moderne spuitcabine. Als een auto krom is dan beschikken wij over een moderne richtbank met meetsysteem om een auto weer recht te maken. Kleine deukjes zoals lichte parkeerschade en hagelschade kunnen wij vaak zelfs herstellen zonder te spuiten.
 
Voor een totaal- of deelrestauratie van oldtimers, wat zeer specialistisch werk is, weten ze ons ook al vanuit heel Goeree-Overflakkee en daar buiten te vinden.
 
Naast schadeherstel zijn wij ook gespecialiseerd in een aantal nevenactiviteiten. Zo kan je bij ons ook terecht voor het laten uitvoeren van ruitschadeherstel en repareren wij airconditioners. Naast het spuiten van auto’s komt het ook regelmatig voor dat wij onderdelen voor de industrie spuiten. Van kleine onderdelen tot complete machines. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.
 

Terug naar Autoglasservice in Goeree Overflakkee

Goeree Overflakkee