De RegiogidsDe Regiogids

Taart en Fantasy in Sommelsdijk

Wildemanstraat 6

3245 BP, Sommelsdijk

06-10418457

www.taartenfantasy.nl


Mogelijkheden

Taarten
Taarten worden gemaakt van een  klassiek biscuitdeeg wat ook in de echte bakkerij wordt gebruikt. Lekker met een smaakje van bijvoorbeeld citroen, amandel, vanille of chocolade.
De taart word in lagen gesneden en wordt gevuld met een heerlijke mousse of bavarois meest uit eigen keuken!
Zoals ook de jam en gelei, zelf gemaakt van vers fruit uit eigen tuin.
Ook luxere vulling zoals Champagne en mascarpone is mogelijk. Daarna word de taart ingesmeerd met een heerlijke zachte botercrème met eventueel een smaakje, om de taart daarna te bekleden met marsepein of rolfondant van een zeer goede kwaliteit. Tenslotte wordt een taart naar ieders wens opgemaakt.
Cupcakes en popcakes
Cupcakes worden gemaakt van een rijk beslag. Ook hierbij kun je zelf de smaak kiezen en uiteraard een mooie opmaak! Cupcakes en popcakes zijn ook erg leuk en handig voor een kindertraktatie.
de Klassieke taart
Ook slagroomtaarten worden ook gemaakt van de meest zacht en luchtig biscuitdeeg, vulling ook geheel naar wens. Lekkere koekjes,verschillende soorten brownies,diversen soorten cake zoals stroopwafelcake, sinaasappelcake, citroencake met appel en amandelspijs, chocoladecake met of zonder noten of een lekkere tulband ook in allerlei smaken. Appeltaarten met noten, honing en noem maar op het kan allemaal.
Eigen recept Heb je een leuk recept, maar je ziet het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Kom er mee naar Taart en Fantasy, die helpt je graag op weg. Hartig Hartig staat voor verschillende soorten salades,hapjes en warme gerechten. Nagerechtjes Ook het verzorgen van diversen kleine nagerechtjes,dessert taarten, chocolademousse, diversen smaken bavarois, tiramisu op de klassieke manier van Taart en Fantasy en nog veel meer.

Terug naar Bruidstaarten in Goeree Overflakkee

Goeree Overflakkee