De RegiogidsDe Regiogids

FT Products Klus en Onderhoudsbedrijf in Sint Maartensdijk

Nijverheidsweg 19B

4695 RC, Sint Maartensdijk

06-24305894

www.ftproducts.nl


 

Waarom FT Products

Lijm. Lijm is er in vele soorten en maten te verkrijgen. Van kinderlijm tot industriële lijm. Maar natuurlijk mag een potje lijm van F.T. Products bij u op de plank niet ontbreken. In 2013 waren we op zoek naar DE lijm die ons bij elke reparatie kon helpen. Hij moest snel repareren, maar ook kleurloos en geen sporen achter laten. Hij moest sterk zijn en tevens flexibel. Na alles te hebben afgewogen en alle soorten te hebben geprobeerd, hebben we onze eigen lijm nu op de markt gezet. Onze zeer sterke en snelle secondelijm op basis van cyaanacrylaat helpt u met iedere klus snel op weg. Hij is er voor de particulier en voor de professionele grootverbruiker. Kijk snel in onze shop! Voor al onze kunststof producten die we u kunnen aanbieden hebben we ook onze eigen lijn aan kunststof reinigers. Deze reinigers zorgen voor een dieptereiniging en een mooie glans. Voor meer informatie neem een kijkje bij onze reinigers. Buiten onze eigen lijn met producten vind u ons ook onder all-round klusbedrijf. In 2013 ben ik begonnen als kleine ZZP’er voor alle klussen in en rond het huis, van renovatie tot nieuwbouw. Voor elke klus groot en klein moest je bij F.T. Products zijn. Maar inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en groeit het klantenbestand nog elke dag.

Mijn motto: Het moet in 1 keer goed!

Diverse campings en particulieren in de omgeving weten me te vinden, en sta ik 24-7 voor u klaar. Want niet alleen op, rond en aan het huis voer ik klussen uit, maar ook op uw camping kom ik reparaties uitvoeren aan uw caravan, of help u bij het aankleden van uw plek.

De volgende materialen kan ik u vanuit mijn magazijn aanbieden

Kortom in de afgelopen jaren blijkt dat kwaliteit en vakwerk afleveren mijn bedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is. En ik streef naar meer. Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen!
 

Terug naar Aannemingsbedrijven in Halderberge

Halderberge