De RegiogidsDe Regiogids

Beroepskleding Manuel in Middelharnis

Beneden Zandpad 9a

3241 GA, Middelharnis

0187-480168

www.manuelberoepskleding.nl


Missie & Visie van Manuel Beroepskleding

Manuel Beroepskleding wil bijdragen aan gezond werken in een veilige omgeving. Vrij van discriminatie en vooroordelen en met respect voor mens, dier en natuur. Het team van Manuel Beroepskleding zet onze kennis in om mensen zo volledig mogelijk te informeren over kleding en toebehoren die het beste aansluit bij de werkzaamheden die mensen uitvoeren. Wij doen dit altijd met oog voor persoonlijke voorkeur qua design, details en pasvorm.

Over Manuel Beroepskleding

Werkkleding wordt steeds modieuzer en veelzijdiger, want de dragers van deze kleding hebben ook meer wensen. Manuel Beroepskleding heeft het antwoord op deze steeds wisselende vraag. Manuel Beroepskleding heeft een breed assortiment kleding voor:
  • de horeca en voedingsmiddelenindustrie
  • de medische en verzorgende beroepen
  • de sector bouw en industrie
  • representatieve kleding voor verkopers, uitvaartmaatschappijen, beveiligingsbedrijven en receptionistes.
Het uitgangspunt van Manuel Beroepskleding is: “werkkleding moet comfortabel, veilig, maar mag zeker ook modieus zijn’’. Iedere beroepsgroep heeft zijn eigen specifieke beroepskleding en die is tegenwoordig steeds meer onderhevig aan modeverschijnselen en normen. Denk hierbij aan kleurstelling, draagcomfort en vormgeving, ook de nieuwe ontwikkeling van stoffen die gebruikt worden bij de productie van de kleding nemen een belangrijke plaats in, zoals de ontwikkeling van strijkvrije, slijtvaste of vlamvertragende kleding.

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn onderdeel van ons assortiment, door veel ervaring en kennis op dit gebied kunnen wij gericht advies geven. Wij leveren onder andere A-merken zoals, 3M, Bata, Uvex, Moldex, MSA, Ansell, Peltor, Mapa en Showa.

Bezoeken en bereikbaarheid

Wij zien u graag in onze winkel aan de Beneden Zandpad 9a te Middelharnis of bel met 0187-480168 voor een afspraak met onze vertegenwoordiger.  

Terug naar Bedrijfskleding in Halderberge

Halderberge