De RegiogidsDe Regiogids

Barrista Facilitair bv Schoonmaakbedrijf in Steenbergen

Molenweg 52

4651 CM, Steenbergen

06-12058391

www.barristafacilitairbedrijf.nl

info@barristafacilitairbedrijf.nl


Barrista Facilitair bv Schoonmaakbedrijf:
Missie Barristafacilitair BV loopt voorop bij het creëren van innovatieve, doeltreffende en aantrekkelijk geprijsde oplossingen op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, catering, adviezen op materialen, en ontzorgen door praktische, hoogwaardige en betrouwbare adviezen aan onze afnemers. Visie Betrouwbaar De lange termijn relatie met onze afnemers staat voorop in ons handelen. “Just do it”, is hierbij onze dagelijkse slogan. Innovatief en doeltreffend advies is daarvoor essentieel. Niet incidenteel, maar op een structurele wijze samenwerken aan betrouwbare producten en oplossingen voor complexe problemen. Zekerheid Barristafacilitair BV investeert continue in haar medewerkers, met name op het gebied van (nul & bouw) schoonmaak, glasbewassing, catering, spinnen vrijmaken van gebouwen en vloeronderhoud zodat wij onze afnemers op een oplossingsgerichte, duurzame en actieve wijze bij kunnen staan met actuele kennis. Kwaliteit Bij Barristafacilitair BV zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Accuraat, op tijd en vooral duidelijk: afspraak is afspraak. Dat is de garantie voor kwaliteit!

MVO bij Barrista Facilitair Bedrijf B.V.

Wij hebben Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en hebben ons beleid hier dan ook op gebaseerd. Dat uit zich in:
  • People: wij zijn niets zonder onze medewerkers. Daarom investeert Barristafacilitair BV in scholing, veiligheid en saamhorigheid.
  • Planet: Barristafacilitair BV probeert ook haar steentje bij te dragen aan een beter milieu. We beperken woon-werkverkeer waar mogelijk, werken milieuvriendelijker en kiezen voor zuinige bedrijfsauto’s. Ook kopen we zo veel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en gaat ons team bewust om met water en energie, om verspilling te beperken.
  • Profit: ons uitgangspunt is dat milieubewust ondernemen en financieel rendement samen moeten gaan. Barristafacilitair BV is een zelfstandige onderneming en wij streven naar continuïteit en stabiliteit in ons ondernemen, maar wel op maatschappelijk verantwoorde wijze.
Wilt u meer weten over wat Barrista voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem dancontact met ons op.

Samenwerking

Barrista heeft samenwerkingsverbanden met Gelecon B.V. en No-Odour. Gelecon en No-Odour leveren kwalitatieve en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Door samen te werken met Gelecon en No-Odour kan Barrista voor een optimaal resultaat zorgen bij haar klanten. Meer informatie over Gelecon en No-Odour is terug te vinden onder het menu item “Partners en Klanten”.

Terug naar Bouwoplevering in Halderberge

Halderberge