De RegiogidsDe Regiogids

lakerz Duurzame lakeballs - Gebruikte golfballen in Zierikzee

Stapelshofweg 12

4301 NM, Zierikzee

06-13687947

www.lakerz.nl


STAP 1:

OPVISSEN

De eerste stap is natuurlijk de ballen uit het water halen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Deze ballen liggen vaak tussen de modder en in diepe vijvers. Maar inmiddels zijn we er erg bedreven in geworden.

STAP 2:

SCHOONMAKEN

De opgeviste ballen worden eerst machinaal schoongemaakt. Dat maakt al een heel verschil en veel ballen zijn vaak dan al zo goed als nieuw.

STAP 3:

WEKEN & BLEKEN

Sommige ballen liggen al jaren op de bodem. Deze moeten wat grondiger worden schoongemaakt. Daarom laten we de ballen een paar dagen weken in schoonmaakmiddel. Ook worden de ballen gebleekt zodat ze weer een zo wit mogelijke uitstraling hebben.

STAP 4:

UITSORTEREN OPMERK & TYPE

Er zijn heel wat verschillende merken en soorten ballen. En elke bal is weer anders. Daarom sorteren we alle ballen zodat je je favoriete golfbal makkelijk kunt uitkiezen.

STAP 5:

UITSORTEREN OPKLASSE

Als laatste sorteren we de ballen uit op klasse. Niet elke bal is als nieuw. Sommige hebben een kleine beschadiging of verkleuring. Daarom sorteren we ze op klasse zodat jij kunt kiezen tussen ‘als nieuw’ of ‘met lichte gebruikssporen’.

Terug naar Gebruikte Golfballen in Halderberge

Halderberge