De RegiogidsDe Regiogids

Kik Jachtschilders in Nieuwerkerk

Poststraat 8

4306 CA , Nieuwerkerk

06-83166144

www.jachtschilderskik.nl


Kik Jachtschilders in Bruinisse voor al het onderhoud aan uw vaartuig

Welkom bij Kik Jachtschilders. Wij staan bekend als dé jachtschilder in Bruinisse en wijde omgeving en u kunt altijd bij ons terecht. Is uw vaartuig aan een opknapbeurt nodig, wilt u onderhoudswerkzaamhedenlaten uitvoeren of osmose verwijderen? Neem dan zeker contact met ons op want wij zijn u graag van dienst. Met meer dan 30 jaar ervaring in deze mooie branche verzekeren wij u van een optimaal resultaat.

Schilderwerk

Door ervoor te zorgen dat u uw jachtschilderwerk regelmatig bijhoudt, bent u verzekerd van een mooiere én veiligere boot. Kik Jachtservice gaat graag voor u aan de slag. Bij ons is dit een volledig proces dat begint met het grondig reinigen van uw vaartuig en eindigt met het laatste likje verf.

Bootvernis

Een goede vernislaag op uw vaartuig zorgt ervoor dat dit beter beschermd is tegen bijvoorbeeld schimmels en extreme weersomstandigheden. Kik Jachtschilders brengt bootvernis aan op uw boot of schip en doet dat uiteraard op zeer deskundige wijze. Dat houdt onder meer in dat wij uw boot van een compleet onderhoudsproces voorzien.

Osmosebehandeling

Osmose is aan verschillende dingen te herkennen en kan van zeer slechte invloed zijn op uw vaartuig. Wanneer u denkt hier last van te hebben, of wanneer u graag een preventieve behandeling laat uitvoeren, moet u bij Kik zijn. Wij zorgen ervoor dat de osmose verdwijnt en dat u weer veilig in uw boot kunt varen.

Antifouling

Door een beschermende laag aan te brengen op uw vaartuig, kan Kik Jachtschilders ervoor zorgen dat dit nóg beter beschermd is tegen bijvoorbeeld alg onder water. Zo’n antifoulinglaag is relatief eenvoudig aangebracht. Dit betekent natuurlijk niet dat wij deze taak niet uiterst serieus nemen. Verzeker uzelf van een langere levensduur van uw schip en kies vandaag nog voor deze behandeling. Wilt u een afspraak maken om eens langs te komen bij ons jachtschildersbedrijf in Bruinisse? Of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken? Wij vinden het altijd fijn om met u in contact te komen. U bereikt ons op elke dag van de week door te bellen naar 085 - 8889161 of door een bericht achter te laten op het contactformulier. Dankzij onze zeer flexibele werktijden kunnen we in de meeste gevallen op korte termijn een afspraak met u inplannen. Tot ziens bij Kik Jachtschilders!  

Terug naar Jachtschilders in Halderberge

Halderberge