De RegiogidsDe Regiogids

Kelderherstel - oplossing tegen uw lekkage uit Dirksland

Korteweegje 489

3247 Bh, Dirksland

06-23012394

www.kelderherstel.nl


WIJ KUNNEN JE HELPEN

Lekke kelder, vochtige kelder en of volledige kelder renovatie.

Met onze jarenlange ervaring  in vochtbestrijding in kelders herstellen wij je kelder duurzaam waterdicht.
Wordt je geconfronteerd met vocht gerelateerde klachten in de kelder of souterrain of zelfs nog erger een lekkage? Kies dan voor een duurzame oplossing die de oorzaak van de vochtproblemen aanpakt en niet voor een reparatiemethode die enkel de gevolgen van een lekkage verhelpt. Wanneer u alleen de gevolgen van een lekkage kelder of souterrain laat verhelpen is de kans groot, dat je op middellange termijn weer geconfronteerd wordt met vochtproblemen. Ons advies. Pak voor het oplossen van vochtproblemen in uw kelder of souterrain de oorzaak aan. Kelderherstel producten bieden deze mogelijkheid. Zij zijn ontwikkeld voor het wegnemen van de oorzaken van de vochtproblemen. Door het verhelpen van de oorzaken lossen Kelderherstel producten ook duurzaam de gevolgen op, want er wordt een garantie verstrekt van tenminste 25 jaar!

WE DOEN HET GOED OF NIET!

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf en beschikken over meerdere jaren ervaring in het duurzaam herstellen van lekke kelders en souterrains. Er is veel specialistische kennis en ervaring aanwezig van zowel nieuwe als oude constructiewerken. De kennis binnen de organisatie houdt dus niet op bij het dichten van een souterrain of kelder.
Hoe gaan wij te werk Nadat je akkoord gaat met de offerte wordt het te verrichten werk bij ingepland. In tegenstelling tot andere aanbieders pakt Kelderherstel de oorzaak van een lekkage of vochtprobleem in een kelder of souterrain aan. Wij injecteren dus niet, omdat wij van menig zijn dat een materiaal eigen oplossing beter is. Wij kappen scheuren en gaten dan ook geheel open, zodat wij deze van binnenuit weer goed kunnen dichten. Aandachtspunt: Er wordt op het internet geschreven dat kristalliserende materialen gewoon als een soort verf aangebracht kunnen worden en dat dan het vochtprobleem is opgelost. Uit jarenlange ervaring weten wij dat dit veelal niet zo is. Om met kristalliserende materialen te kunnen werken moet men goed weten hoe en wat te doen. Als er bijvoorbeeld holle ruimten binnen in het metselwerk of beton zitten dan  dienen deze holle ruimten voor een duurzaam resultaat geheel  gevuld te worden. Met een kwast gaat dat niet. De producten van de Kelderherstel productlijn maken de herstelwerkzaamheden als geen ander product mogelijk. Dankzij onze ervaring en gespecialiseerde bouwkundige kennis weten wij veelal ook zonder te boren of te hakken de oorzaak van de wateroverlast vast te stellen. En wellicht nog belangrijker wat de duurzame oplossing is voor dit probleem. Wij werken volgens de richtlijnen en beproefde methodieken. Hierdoor kan men 25 jaar garantie geven op de werken.

Wat doen we?

Kelderhertsel kan de vochtproblemen in je kelder of souterrain duurzaam verhelpen. Van de natte en lekke kelder kun je een droge en unieke ruimte laten maken die duurzaam in gebruik kunt gaan nemen als kantoor, woonruimte, muziek kamer of hobbyruimte. Je ontvangt op door ons geleverd werk een garantie van 25 jaar.
01. SOUTERRAIN OF KELDER WATERDICHT MAKEN.
Dankzij de door onszelf ontwikkelde methode kunnen wij door gebruik te maken van Kelderherstel © producten elk souterrain en elke kelder geheel en duurzaam waterdicht maken. Je ontvangt een garantie van 25 jaar op onze werkzaamheden. Wij kennen verschillende vormen van waterdicht maken. Bij kelderdichting worden de muren en vloeren waterdicht gemaakt. Het vochtprobleem in een kelder of souterrain wordt dan gegarandeerd verholpen.
02. KIM WATERDICHT MAKEN.
Een van de meest voorkomende oorzaken van een lekke kelder of souterrain is de kim. Wat is de kim? De kim in een souterrain of kelder is de aansluiting (overgang) van de vloer op de wanden. De kim is een zeer gevoelige plek. Wanneer er sprake is van vochtproblemen is in de meeste situaties de aansluiting lek. Om de kim duurzaam te dichten volstaat het niet om er wat materialen overheen te plaatsen, want de oorzaak van de lekkage blijft dan bestaan. We noemen dit gevolg bestrijding. Op den duur zal namelijk het materiaal, dat er overheen is geplaatst, er opnieuw vanaf gedrukt worden.
03. SCHEUREN WATERDICHT MAKEN.
Wanneer in een kelder of souterrain vochtproblemen zijn ontstaan als gevolg van scheuren in vloeren en/of wanden moet dit probleem zeer zorgvuldig door  Kelderherstel aangepakt worden. Kiest men er alleen voor om de gevolgen te herstellen, dan zal men binnen afzienbare tijd opnieuw geconfronteerd worden met vochtproblemen. Om de scheuren duurzaam waterdicht te maken zal de oorzaak van het ontstaan van de scheuren in de vloer of wanden achterhaald moeten worden. Om scheuren in vloeren en wanden goed te kunnen dichten en te behandelen met Kelderherstel producten moeten deze eerst dieper en breder worden uitgekapt.
04. OPTREKKEND VOCHT.
Een kruipruimte is onder gebouwen en woningen gemaakt, zodat de vloer op de begane grond vrij blijft van het water. Water in een kruipruimte is op zichzelf dan ook niet zo erg. Wel wordt het een probleem wanneer het water via de fundering omhoog kan trekken. Bij stijgende grondwaterstanden kan dit het geval zijn. Het water komt dan boven de watervaste laag van de fundering uit. Dit is vooral het geval bij oude funderingen van gebouwen en woningen. Om optrekkend vocht tegen te kunnen gaan hebben de specialisten van Kelderherstel met veel succes een duurzame methode ontwikkeld.

Terug naar Kelderherstel in Halderberge

Halderberge