De RegiogidsDe Regiogids

van Gorsel Parket uit Oud Vossemeer

Klaverveld 13

4698 PS, Oud Vossemeer

06-41546914

www.vangorselparket.nl


Welkom bij van Gorsel Parket

 
Van Gorsel Parket is al meer dan twintig jaar een familiebedrijf dat bestaat uit vakkundige personen en een begrip als het om mooie kwaliteitsvloeren gaat. In de showroom vindt u een breed assortiment parket en laminaat vloeren om uw woon- of werkomgeving te verfraaien. Niet alleen bieden wij u betaalbare kwaliteit aan, maar zeker ook een uitstekende service en, niet geheel onbelangrijk, ons vakmanschap. Ons specialisme is traditioneel parket, ofwel parketvloeren die op traditionele wijze worden verlijmd en gespijkerd op een ondervloer. In onze showroom vindt u naast deze parketvloeren ook een zeer ruime keuze aan diverse soorten andere vloeren zoals lamelparket en laminaat. En met ons ruime assortiment onderhoudsproducten houdt u uw vloer altijd in topconditie. In geval van schade kunnen wij uw vloer repareren en of renoveren. We leggen niet alleen bij particulieren klanten vloeren, maar ook bij bedrijven. Ook de doe-het-zelver kan bij ons rekenen op een goed advies.

Tot uw dienst

van Gorsel Parket biedt meerdere diensten aan, zowel het leggen van vloeren, het renoveren van uw vloer of van uw trap.

Vloer leggen

Onze vloerenleggers leggen uw vloer volledig naar uw wens. Visgraat en andere patronen of figuren behoren ook tot mogelijkheden.

Vloer renoveren

In veel gevallen is het mogelijk om uw vloer te schuren en te voorzien van een nieuwe afwerkingslaag. Uw vloer kan zo nog langer mee.

Trap renoveren

Is uw trap versleten of toe aan een opknapbeurt, ook het herstel van trappen kan van Gorsel Parket voor u verzorgen.
 

Terug naar Laminaat in Halderberge

Halderberge