De RegiogidsDe Regiogids

B & E Plaagdierbeheersing / Ongediertebestrijding in Yerseke

Alikruik 1C

4401 PB, Yerseke

0113-405667

www.beongedierte.nl


Ervaren in ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding door B&E Plaagdierbeheersing! Wie ervaring met onze service heeft, weet dat dit betekent bestrijding van ongedierte op het hoogste niveau, snel en accuraat. Wij hebben de kennis en ervaring om voor elk plaagdier de meest geschikte bestrijdingsoplossing te adviseren en ook uit te voeren. Ons doel is trouwens een langdurige relatie aan te gaan met tevreden klanten. Wij werken adhoc en preventief op gebied van bestrijding van ongedierte.

Ongedierte bestrijden in Zeeland

Elke situatie en plaagdier heeft zijn eigen uitdagingen. Onze oplossingen zijn daarom ook altijd maatwerk. In logboeken wordt bijgehouden wat het plan van aanpak is op gebied van plaagdieren. Vervolgens is het werken met de juiste certificaten het bewijs dat er veilig gewerkt wordt. Tenslotte is het bestrijden van ongedierte een professioneel vak. B&E Plaagdierbeheersing bevindt zich als ongediertebestrijding in Zeeland, Reimerswaal en werkt in om deze regio. We bestrijden alle soorten ongedierte bij particulieren, bedrijven en overheden in en rond Zeeland. Je kunt denken aan muizen, ratten, mollen, wespen, vliegen, zilvervisjes, houtworm en andere kruipende of vliegende insecten. Ook voor vogelwering bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn de kosten?

Waar gewerkt wordt, worden kosten gemaakt. Ongediertebestrijding kosten zijn enkel na bezichtiging van het probleem te bepalen. Om die reden maken we graag een afspraak om te bekijken en bespreken wat we voor u kunnen doen.

Neem CONTACT op om af te spreken. MAIL om je vraag te stellen of bel 0113-405667 om gelijk een medewerker te spreken.

GRATIS bedrijfsinspectie Aanvragen 

Terug naar Ongediertebestrijding in Halderberge

Halderberge