De RegiogidsDe Regiogids

EasyBlast Stralen en Poeder coaten in Sint Maartensdijk

Puimpotweg 54

4695 RS, Sint Maartensdijk

06-57564163

www.easyblast.nl


OVER ONS

Easyblast werd in 2014 opgericht door Kees Geuze en zijn zoon Jurian. Het bedrijf komt voort uit Geuze Metaalconserveren B.V., dat onder andere zandstralen en poedercoaten aanbiedt voor de professionele markt.

ZELF ZANDSTRALEN EN POEDERCOATEN VOOR PARTICULIEREN

Jurian: ‘We kregen regelmatig aanvragen van particulieren, motor- en oldtimersclubs en het kleiner MKB zoals klusbedrijven, tuiniers, schilders en industriële vormgevers. Met Easyblast bedienen we nu ook deze markt. Zandstralen en poedercoaten is niet moeilijk. Iedereen kan het leren. En zijn er vragen, dan is er altijd een deskundige medewerker aanwezig om een goed advies te geven en te helpen daar waar nodig.’

DIENSTEN EASYBLAST

Bij Easyblast kun je terecht voor de volgende diensten: – Zelfservice Stralen – Zelfservice Poedercoaten – Uitbesteding Stralen – Uitbesteding Poedercoating

ZANDSTRALEN EN POEDERCOATEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Naast de zelf-service is het ook mogelijk om het door ons te laten verzorgen! Elk product is uniek, daarom werken wij niet met standaard prijzen maar met passende offerte’s. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? stuur dan een mail naar info@easyblast.nl met daarin de omschrijving van het product, de toepassing en een afbeelding of tekening.

MOTOR- EN OLDTIMERCLUBS

Onze gezellige koffiebar maakt Easyblast ook het populaire thuishonk van motor-, brommer- of oldtimerclubs. Samen klussen doe je bij Easyblast!

CONTACT EASYBLAST

Meer weten? Bel (06-57564163) of mail naar info@easyblast.nl! Uiteraard ben je ook van harte welkom om een keertje vrijblijvend te komen kijken.

Terug naar Poeder Coaten in Halderberge

Halderberge