De RegiogidsDe Regiogids

CJM Hout Houthandel in Oudenbosch

Galgestraat 2

4731 SJ, Oudenbosch

0165-312067

www.cjm-hout.nl


OVER ON

CJM is in 1998 gestart als een zagerij voor groothandel en industrie. Omdat een groot aantal  artikelen vanuit de zagerij ook voor de particuliere klant interessant bleken te zijn, hebben we onze deuren in 2005 ook voor de particuliere verkoop geopend. In 2020 hebben we onze activiteiten als industriële zagerij afgebouwd, en sindsdien richten we ons volledig op onze houthandel. Ook zijn we in dat jaar van bedrijfslocatie veranderd.
Wij verkopen Tuinhout, Blokhutten en Plaatmaterialen aan particulieren en bedrijven. Tevens kunt u terecht voor terrasoverkappingen, carports, speeltoestellen, natuurafscheidingen, Douglashout, Noord-Europees Vuren (constructiehout) en Kastanjehout.
Met deze website hopen wij u een goede indruk te geven van ons assortiment. Daarnaast vindt u de maten en de bijbehorende prijzen inclusief btw. Wanneer u naar aanleiding van deze website artikelen bij ons wilt bestellen, kan dat via de winkelwagen. Mocht u vragen hebben kunt contact met ons opnemen via ons emailadres: info@cjm-hout.nl, telefonisch via 0165-312067 of via het contactformulier. Ook kunt u via die weg eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Verder ontmoeten wij u graag in ons verkooppunt aan de Galgestraat 2 te Oudenbosch. U kunt dan de geur ruiken van het hout en ideeën opdoen om uw tuin met ons hout te verfraaien.
  • Het tuintimmerhout staat bij ons binnen in de onverwarmde winkelloods uitgestald. Zo kunt u het zelf direct bekijken en pakken.
  • Maatwerk: we kunnen maatwerk leveren wat betreft tuinschermen, tuinpoorten, pergola’s, overkappingen,carports en anderzins.
  • We zagen tegen een kleine vergoeding ook plaatmaterialen en los tuinhout op de gewenste maat (Alleen eigen verkoop). Mocht het voor ons niet mogelijk zijn om het hout direct te zagen, dan maken we een afspraak met u wanneer u het kunt komen ophalen.

Terug naar Bouwmaterialen in Halderberge

Halderberge