De RegiogidsDe Regiogids

Calla uitvaartverzorging in Den Bommel

Mastplein 10

3258 BM, Den Bommel

06-45068658

www.callauitvaartzorg.nl


Zorgzame en betrokken begeleiding

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”
Als dat moment is aangebroken staan wij u graag bij. Mijn naam is Wilma Dettingmeijer en wij van Calla Uitvaartzorg zijn van mening dat de mensen van te voren moeten weten waar ze aan toe zijn. Daarom hebben wij voor een onderneming gekozen staat voor oprechtheid en transparantie, die gericht is op kwaliteit en waar we werken met van te voren afgesproken prijzen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Eerlijk, transparant, en dienstverlenend. * Een uitvaartverzorger die het vanzelfsprekend vindt om iedere dag even langs te komen wanneer dit op prijs wordt gesteld. * Een uitvaartverzorger die niet uitgaat van wat gebruikelijk is, maar uitgaat van de wensen en ideeën van de nabestaanden. * Een uitvaartverzorger die u kan helpen en u op ideeën kan brengen om er een echt persoonlijke uitvaart van te maken. * Geen driedelig zwart pak en hoge hoed, als u dit niet wenst. * En het belangrijkste: een uitvaartverzorger als een gewoon mens, die samen met u rond de koffietafel de uitvaart wil bespreken.

Luisterend naar uw verhaal zorgt Calla Uitvaartzorg voor een persoonlijke begeleiding.

Wat kiest u?

De keuze voor begraven of cremeren wordt meestal bepaald door emotionele of levensbeschouwelijke overwegingen. Ook spelen vaak familietradities hierbij een rol. Het is een persoonlijke keuze. Als u deze vooraf aan uw partner of familieleden kenbaar maakt, is dat prettig voor de nabestaanden bij een plotseling overlijden.

Begraven

Bij begraven wordt de overledene op een begraafplaats aan de aarde toevertrouwd. Een graf kan voor 20 jaar gekocht worden. Daarnaast bieden begraafplaatsen ook andere mogelijkheden. De laatste jaren worden op grotere begraafplaatsen steeds meer hofjes aangelegd, waar men in alle rust kan zitten. Veel begraafplaatsen hebben bovendien de mogelijkheid om een graf van te voren te reserveren. Als er na verloop van tijd veranderingen zijn rond het graf worden de nabestaanden door de beheerder tijdig geïnformeerd (bijv. een melding over eventuele verlenging van het grafrecht of van ruiming van het graf).

Cremeren

Cremeren gebeurt in de meeste gevallen direct na de uitvaartplechtigheid. De familie mag erbij aanwezig zijn als de kist in de oven gaat. Dit kan een rol spelen in de verwerking van het verlies. De verbranding van de kist en het lichaam van de overledene duurt ongeveer 1,5 uur. De as wordt opgevangen en in een urn bewaard. Na 30 dagen wordt deze overhandigd aan de familie.


Terug naar Begrafenisondernemingen in Hoekse Waard

Hoekse Waard