De RegiogidsDe Regiogids

Tholtax Tours Touringcarbedrijf - Groepsvervoer in Sint Maartensdijk

Nijverheidsweg 17

4695 RC, Sint Maartensdijk

0166-662607

www.tholtaxtours.nl


Welkom bij TholTaxTours

Een bruiloft, een festival, het vliegveld of gewoon een dagje uit. Heeft u een taxi op Tholen nodig? TholtaxTours rijdt u overal veilig, comfortabel én tegen scherpe tarieven naartoe. Door onze dienstverlening heeft u geen zorgen om parkeerruimte of –kosten, geen discussie over Bob-afspraken, geen vakantiestress, iedereen kan vanaf vertrek optimaal genieten. Ons team ervaren chauffeurs en chauffeuses staat zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Wagenpark TholTaxTours

Het wagenpark van TholTaxTours bestaat uit 5 luxe touringcars. Met deze touringcars brengen wij u op een comfortabele en veilige manier naar uw bestemming. Wij kunnen groepen van 12 tot max. 80 personen vervoeren.

U staat centraal

De service naar u als klant, nakomen van de gemaakte afspraken en de benadering van de chauffeur naar de klant. Bij TholTaxTours staat service hoog in het vaandel, omdat wij weten dat deze het verschil maken in uw ervaring met onze dienstverlening. Hoewel wij werken vanuit onze vestiging in Sint-Maartensdijk op het eiland Tholen, bedienen wij klanten in de hele regio (gemeente Tholen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen e.o.) Bij het inplannen van onze ritten hebben wij rechtstreeks met u als klant. U bent dus niet afhankelijk van een call center.

Neem contact met ons op

Reserveer uw taxi via info@tholtaxtours.nl of bel 0166-662607 voor meer informatie. U kunt ons ook via Facebook bereiken.

Terug naar Groepsvervoer in Roosendaal

Roosendaal