De RegiogidsDe Regiogids

Prins Gevelreiniging in Goedereede

Duinroosplein 3

3252 LD, Goedereede

0187-493011

www.prinsgevelreiniging.nl


Prins Gevelreiniging:

Reinigen

Het aanzicht van een gevel is van groot belang. De eerste indruk wordt hier vaak door bepaald. Gevels bestaande uit minerale materialen vervuilen als gevolg van weers- en milieuinvloeden. Dit heeft vaak grote gevolgen voor de uitstraling van gebouwen. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse reinigingswerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Stralen

Ook het stralen van gevels behoort bij ons tot de mogelijkheden. Veel mensen denken bij stralen al gauw aan een proces dat schadelijk is voor hun gevel. Tegenwoordig zijn er nieuwe technieken beschikbaar waarbij dat absoluut niet het geval is.

Impregneren

Op korte termijn mag het reinigen van uw gevel belangrijk en gewenst zijn, op lange termijn is een goede bescherming zeker net zo relevant. Door een gevel te impregneren kunnen veel problemen worden voorkomen.

Graffiti verwijdering

Graffiti is al eeuwenoud, in Frankrijk werden sommige grottekeningen al betiteld als graffiti. Maar iedereen kent de straatbendes die in de jaren '70 hun territorium afbakenden met agressief ogende graffiti. Tegenwoordig is graffiti niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij.

Terug naar Gevelreiniging in Schouwen Duiveland

Schouwen Duiveland