De RegiogidsDe Regiogids

J van den Bos Ongediertebestrijding in Middelharnis

Ringstraat 4

3245 CT, Middelharnis

06-51454329

www.ongediertebestrijdingjvdbos.nl


                                                  

Ongediertebestrijding en preventie voor particulier en bedrijf

Of u nu een wespennest of plaaginsecten heeft in uw tuin, muizen in uw opslag of ratten of mollen op uw (agrarisch) bedrijfsterrein, het is op z'n minst vervelend en vaak ook een bedreiging van uw kostbare oogst of voorraad. We hebben het dan nog niet over de gezondheidsrisico's. Alle aanleiding om een professioneel bedrijf in te schakelen om een einde te maken aan deze plaag en toekomstige overlast te voorkomen.

Ongediertebestrijding Jan van den Bos

Ongediertebestrijding Jan van den Bos is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte en het voorkomen van deze ongewenste indringers. Ons werkgebied is de Zuid-Hollandse eilanden, Schouwen-Duiveland en Tholen. Onze dienstverlening is adequaat, pragmatisch en conform de nieuwste inzichten en regelgeving. Ongediertebestrijding Jan van den Bos streeft er daarbij naar uw situatie persoonlijk te kennen en hierdoor een passende oplossing te bieden.

Direct contact

Op deze website vindt u alle informatie over onze diensten en werkwijzen. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of een verzoek om assistentie. In alle gevallen reageren wij snel en kunnen we binnen acht kantooruren bij u op locatie zijn om de problematiek aan te pakken.

Terug naar Ongediertebestrijding in Schouwen Duiveland

Schouwen Duiveland