De RegiogidsDe Regiogids

De Rijke Veiligheid in Nieuwerkerk

UNA-Straat 16

4306 AZ , Nieuwerkerk

06-57548436

www.derijkeveiligheid.nl


Welkom bij de Rijke Veiligheid

iconproductenVeiligheid is – helemaal vandaag de dag  – ontzettend belangrijk en het maakt onderdeel uit van ons dagelijks bestaan. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor het leveren en het jaarlijkse onderhouden én leveren van al uw veiligheidsmiddelen, zoals:
  • Blusmiddelen
  • Verbandtrommels
  • AED’s
En nog veel meer. Al onze veiligheidsartikelen kunt u in onze webshop aantreffen. Onderhoud Uiteraard hebben veel van deze veiligheidsmiddelen regelmatig professioneel onderhoud nodig. En uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om hiervan via ons gebruik te maken. Wilt u hier meer over te weten komen? Dan verwijzen wij u graag door naar de ‘Onderhoud’ pagina, waar u er meer informatie over kunt vinden. Veiligheidsopleidingen iconopleidingenNaast het leveren en onderhouden van deze middelen kunnen wij ook alle denkbare veiligheidsopleidingen voor u verzorgen. Dit is mogelijk op locatie, maar het kan ook op één van onze cursuslocaties worden uitgevoerd. Wij bieden verschillende opleidingen en curussen, waaronder:
  • BHV
  • EHBO
  • Reanimatie/AED trainingen
Voor meer informatie hierover kunt u op onze ‘Opleidingen’ pagina terecht. Kortom, voor gedegen veiligheidsmiddelen en onderhoud hiervan, professionele veiligheidsopleidingen en advies over veiligheid voor particulieren en bedrijven, bent u bij derijkeveiligheid.nl aan het juiste adres. Neemt u gerust de tijd om onze website door te nemen. En uiteraard kunt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Terug naar Aed in Schouwen Duiveland

Schouwen Duiveland