De RegiogidsDe Regiogids

1. Kik ongediertebestrijding en hygiëne in Nieuwerkerk

Loensweg 27

4306 NB, Nieuwerkerk

0111-218000

www.gripmetkik.nl


Welkom

Al meer dan 15 jaar waarborgen we hoge kwaliteit, goede service en bieden we de beste oplossing! Voordelen van Kik ongediertebestrijding
  • hoge kwaliteit producten en diensten
  • uitstekende service
  • een persoonlijke oplossing voor iedere situatie
  • luisteren naar uw wensen
Offerte of adviesgesprek? Bent u benieuwd naar onze visie op uw situatie, of wenst u een offerte? Neem contact met ons op.

Wie zijn we

Kik Ongediertebestrijding al meer dan 15 jaar actief in ongediertebestrijding. Werkzaam in Zuidwest-Nederland. Kernwaarden Er zijn door de tijd heen veel nieuwe technieken ontwikkeld en nieuwe producten en kwaliteiten aan ons assortiment toegevoegd. Maar de kernwaarden van Kik Ongediertebestrijding zijn nog altijd hetzelfde: namelijk een persoonlijke oplossing voor iedere situatie, de klant voorzien van uitstekende service en het leveren van hoge kwaliteit van onze producten en diensten. Ongedierte in de ruimste zin van het woord betekent “ongewenste dieren die de mens op een of andere manier last bezorgen”. Dit is dan ook de definitie die wij aanhouden en persoonlijke oplossingen bieden voor al uw ongedierte problemen. Of dit nu gaat om hygiëne inspecties en HACCP rapportages of het vangen van een muis in het keukenkastje! Niet alleen de persoonlijke oplossing staat bij ons hoog in het vaandel, ook het leveren van goede service is belangrijk. Daarom bestrijden wij niet alleen ongedierte, maar kunt u ook terecht voor de wering van ongedierte. De derde kernwaarde is het waarborgen van een hoge kwaliteit, dit door gebruik te maken van hoogwaardige producten die continue getest en vergeleken worden met eventuele nieuwe producten. Hiernaast zijn wij EVM en VCA gediplomeerd, waardoor u verzekerd bent van een vakkundige ongediertespecialist. Missie “Een persoonlijke én betaalbare oplossing voor elk ongedierte probleem.”  Daarnaast is geen enkele situatie hetzelfde, en niemand is op zoek naar een “standaard oplossing”. Wij van Kik Ongediertebestrijding weten dit als geen ander! Visie Nu en in de toekomst hoge kwaliteit en service waarborgen, dit zullen wij bereiken door ten alle tijden mee te denken met onze klant. En op die manier een goede en langdurige relatie opbouwen.

Terug naar Bedrijfhygiëne in Schouwen Duiveland

Schouwen Duiveland