De RegiogidsDe Regiogids

BDP Account Administratiekantoor in Hoogerheide

Raadhuisstraat 55

4631 NB, Hoogerheide

0164-612158

www.bdp-account.nl


BDP-ACCOUNT, Adviseurs Het doet ons een genoegen dat u ons heeft weten te vinden, of attent gemaakt bent op onze site. Graag maken wij persoonlijk kennis met u!
BDP-Account - administratiekantoor, adviseurs te Hoogerheide. Signaleren van fiscale risico’s en kansen!
BDP-Account is, sinds 1998, gevestigd aan de Raadhuisstraat 55 te Hoogerheide en vanaf 2007 onder de bezielende leiding van de huidige vennoten Jan van der Burgt en Ruud Prop. Jan en Ruud, beide ooit begonnen bij grote landelijke organisaties, zijn zich gaande weg meer gaan richten op het midden- en klein bedrijf en op de particulieren sector. En zijn daarbij vooral actief in zuidwest Brabant. BDP-Account is aangesloten bij het RB (Register Belastingadviseurs). Waarom een RB-adviseur? Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar betrouwbaar belastingadvies? De leden van het RB voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.
BDP-Account presenteert een compleet pakket voor de ondernemer; jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, aangiften omzetbelasting (BTW) en ze verzorgen de loonadministratie voor u. Maar ook kunt u voor diverse andere zaken bij BDP-Account terecht, zoals bedrijfsopvolgingskwesties. Daarnaast speelt BDP ook in op de digitalisering van de maatschappij. Klanten van BDP kunnen zelf hun administratie on-line verwerken en op afstand kijkt BDP-Account mee. Dit werkt kostenbesparend en de klant en de adviseur hebben altijd inzicht in de administratie. Maar als u er niet aan toekomt om de administratie zelf te boeken, kan BDP-Account dit perfect voor u verzorgen.
Binnen het segment van de particuliere aangiftepraktijk is grensarbeid een specialisatie van BDP-Account. Als afstudeeronderwerp Belastingadviseur had Jan van der Burgt destijds: De compensatieregeling grensarbeiders. Ook heeft men onder andere geholpen om de juiste rapportage software te ontwikkelen voor de compensatieregeling.

Terug naar Accountantskantoren in Zuidwest Hoek

Zuidwest Hoek